Mr. Gog Čitaliste
Vesti
Šifre i varanja za igre Treneri za igre Opisi igara Besplatne Flash igre
Opisi virusa Opisi špijun programa Alati za uklanjanje virusa
Zakrpe za Windows Windows Registry trikovi
Besplatni programi
Smešna strana računara
Wallpaper galerija
Mobilni telefoni i PDA uređaji Melodije za mobilne telefone SMS poruke
Ako imaš samo čekić, sve ti liči na ekser.
Top 10 web sajta
Kladionice online
Norskenettcasino
www.media1.rs
Poker Srbija
Video o kladionicama
kladionice
Spionica-Portal
Banjaluka i Banjalucani Online
FunZone Portal
Banjaluka Online
Prijatelj sajta

Berza 24

caraudio-rs.info

NHC - Intelligence & Security

Mariana Stratulat

Mobilni telefoni

Maturski.com

Portal posvećen
fizikalnoj terapiji

Doboj Caffe

Top Fudbal - Uvek siguran tip!

Dodatna oprema

OnlineSanovnik.com - Saznajte šta znace Vaši snovi...
 p Početak p Forum p Najčešće postavljena pitanja

Najčešće postavljena pitanja

Warriors of the universe

Šta je forum?

Internet forum je posebna web aplikacija ili skripta koja omogućava korisnicima raspravu o određenim temama. Internet forumi se često nazivaju i web forumi ili jednostavno forumi.

Ko može da učestvuje u radu foruma?

U forumu sajta Mr. GOG mogu da učestvuju, da otvaraju nove teme i pišu poruke samo registrovani članovi.

Ko su administratori?

Administartori foruma su korisnici koji imaju specijalna ovlašćenja kreiranja novih foruma, kao i uređivanja foruma (brisanje tema, poruka, premeštanje tema...).

Ko su moderatori?

Moderatori foruma su korisnici koji imaju specijalna ovlašćenja uređivanja foruma, kao i uređivanja foruma (brisanje tema, poruka, premeštanje tema...).

Šta je pretplata na temu?

Pretplata na temu je prijava na praćenje teme. Pretplatom na temu ćete u Vašem profilu videti obaveštenje kada je neko pisao u temu, i dobijaćete obaveštenja putem emaila o novim porukama u temi, ako ste u podešavanju Vašeg korisničkog profila omogućili dobijanje obaveštenja o promenama u pretplaćenim temama. Ukoliko želite da obrišete pretplatu na neku temu foruma, to možete učiniti opcijama u pregledu Vašeg profila.

Kakve vrste tema postoje?

Postoje tri vrste tema: obaveštenje, bitna tema i standardna tema.Teme sa tipom obaveštenje i bitne teme se uvek prikazuju pri vrhu prilikom pregleda tema koje forum sadrži. Samo administratori i moderatori mogu otvoriti takve teme.

Šta su zaključane teme?

Zaključane teme su teme u kojima nije moguće pisati nove poruke. Samo administratori i moderatori mogu zaključati neku temu, i time mogu zabraniti dalje pisanje poruka u toj temi.

Da li je moguća kasnija izmena upisane poruke u forumu?

Poruke upisane u temi je moguće menjati i posle upisa, ukoliko tema nije u međuvremenu zaključana. Tom prilikom, morate navesti i razlog izmene, koji će se prikazivati ispod poruke. Stogo je zabranjeno menjanje poruke na način koji bi uveo zabunu u forumu, npr. brisanje kompletnog sdaržaja prve poruke u forumu i slično, i takva akcija može prouzrokovati isključenje sa foruma.

Zašto pored neke teme stoji oznaka da je tema prebačena iz nekog foruma?

Ukoliko temu otvorite u forumu, a administratori i moderatori smatraju da ta tema ne pripada tom forumu, prebaciće je u odgovarajući forum. Pored takve teme, stoji oznaka da je tema prebačena iz foruma u kome je originalno otvorena.

Mogu li se prilikom pisanja poruka u formu koristiti specijalni kodovi?

Prilikom pisanja poruka u formu možete koristiti BBCode tagove, kojim možete istaći neki tekst, promeniti boju i veličinu teksta, dodati smajlije, linkove i slike u poruci koju pišete.

Kako mogu da vidim samo teme i poruke upisane posle moje poslednje posete?

Da bi videli samo poruke i teme upisane posle Vaše poslednje posete, posle logovanja na sajt, kliknite na link u korisničkom panelu. Biće prikazane teme i poruke upisane posle Vaše poslednje posete, izuzev tema i poruka koje Vi postavljate na forumu.

Kako mogu da promenim broj tema i poruka koje se prikazuju na stranicama foruma?

Ukoliko ste registrovan član sajta, broj tema i poruka koje se prikazuju na stranicama foruma možete promeniti podešavanjem opcija u Vašem profilu.

Mogu li da pretražujem forum?

Forum je moguće pretraživati putem linka "Pretraga foruma" pri vrhu svake strane foruma. Moguće je tražiti određene pojmove samo u temama foruma ili samo u porukama foruma. Takođe, možete izabrati da li želite pretragu tema i poruka koje sadrže sve unete reči za pretragu, ili bilo koju unetu reč.

Šta su reputacije?

Reputacije su ocene koje članovi foruma dobijaju od drugih registrovanih članova. Reputacija može biti pozitivna i negativna, i svaka donosi određeni broj poena. Broj poena koliko reputacija donosi zavisi od statusa člana koji daje reputaciju, kao i od same reputacije člana koji ocenjuje drugog člana. Da bi uticali na reputaciju nekog člana, morate imati najmanje 30 poruka na forumu, a isto toliko mora imati i član na čiju reputaciju želite da utičete. Nije moguće dva puta uzastopno uticati na reputaciju istog člana. Poslednjih 10 primljenih reputacija možete videti pregledom Vašeg profila. Svaka zloupotreba sistema reputacije prouzrokovaće isključenje sa foruma.

Šta su zahvalnice?

Ukoliko smatrate da je neki korisnik u forumu upisao korisnu poruku, možete se zahvaliti tom korisniku. Možete se samo jednom zahvaliti u pojedinačnoj poruci na forumu. Svaka zloupotreba sistema zahvalnica prouzrokovaće isključenje sa foruma.

Valid HTML 4.01 Transitional
Valid CSS!
[Valid RSS] Mailing lista  •  Reklamiranje  •  Kontakt  •  Politika privatnost  •  Uslovi korišćenja  •  Novo

Stranica generisana za 0.1550 sekundi. Poslednje ažuriranje sajta: 12.10.2011. 12:58:09
Kopiranje i re-emitovanje materijala sa sajta nije dozvoljeno bez naše izričite saglasnosti.

Web dizajn i programiranje Kostić Goran

 •  Warriors Of The Universe  •  KuvarskiRecepti.com  •  OnlineSanovnik.com  • 

Firefox 3
PageRank